Χονδρική Πώληση Μπαχαρικών | Συνεργαστείτε μαζί μας!

Blog

Χονδρική Πώληση Μπαχαρικών | Συνεργαστείτε μαζί μας!

Η Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε., η πλέον ενημερωμένη εταιρεία στον Ελληνικό – και όχι μόνο – χώρο των μπαχαρικών και των βοτάνων απευθύνεται σε χονδρέμπορους, επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις που θέλουν να πουλήσουν με τη δική τους ‘’ετικέτα”!

Μπαχαρικά και μείγματα μπαχαρικών
Προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία με περισσότερα από 2.000 προϊόντα μεταξύ των οποίων είναι μπαχαρικά, μείγματα μπαχαρικών, βότανα, φαρμακευτικά φυτά και πολλά ακόμη είδη. Αυτά τα προϊόντα διαχειρίζονται, επεξεργάζονται και συσκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο και θα καλύψουν κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.

Private Label
Επιλέξτε να διαθέσετε τα προϊόντα που εμπορεύεστε σε μία πολυτελή συσκευασία με χρυσοτυπία και ανάγλυφες λεπτομέρειες. Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να πουλήσουν με τη δική τους ετικέτα, διαθέτουμε την υπηρεσία White Labeling με τη δυνατότητα εκτύπωσης του λογότυπού σας στις συσκευασίες.

Μείγματα κατά Παραγγελία

Φτιάξτε το δικό σας μοναδικό μείγμα μπαχαρικών ή τσαγιού, δημιουργώντας τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας. Συλλεκτικά είδη τσαγιού, μπαχαρικά από όλο τον κόσμο και σπάνια βότανα είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε το signature προϊόν της επιχείρησής σα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Μοιραστείτε το άρθρο