Σκόρδο σε νιφάδες-ένα πολύτιμο συστατικό με αμέτρητες χρήσεις!
Το σκόρδο σε νιφάδες δεν είναι απλώς ένα συστατικό – είναι ένα μικρό θαύμα που συνδυάζει εξαιρετική γεύση, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία και είναι εύκολο στη χρήση του. Ας δούμε μερικούς τρόπους χρήσης του.
Στην καθημερινή μαγειρική
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία γευμάτων όπως σούπες, βραστά, μαγειρευτά, ακόμα και σε ποικιλία από snack για extra γεύση.
Σαν αρωματικό ελαιόλαδο
Βάλτε αποξηραμένο σκόρδο σε ελαιόλαδο και αφήστε το να εγχυθεί. Έτσι, θα έχετε πάντα έτοιμο ένα αρωματικό λάδι για σαλάτες, μαρινάδες ή ψήσιμο.
Σε συνταγές που απαιτούν γρήγορη προετοιμασία
Το αποξηραμένο σκόρδο σε νιφάδες αποθηκεύεται εύκολα και χρησιμοποιείται εύκολα σε μαγειρικές συνταγές. Χρησιμοποιήστε το σε στιγμιαίες σάλτσες για ζυμαρικά ή ανακατέψτε το με γιαούρτι και μυρωδικά για ένα γρήγορο ντιπ.