Ροφήματα με τριαντάφυλλο: Ένα ταξίδι αρωμάτων

Blog

Ροφήματα με τριαντάφυλλο: Ένα ταξίδι αρωμάτων

Ροφήματα με τριαντάφυλλο: Ένα ταξίδι αρωμάτων

Τα τριαντάφυλλα χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια με ποικίλους τρόπους. Τα αποξηραμένα πέταλα αυτού του φυτού έχουν ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό άρωμα. Η Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. – Olentia Tea διαθέτει μία πλούσια συλλογή σε βρώσιμα ροδοπέταλα που θα καλύψουν την ανάγκη κάθε επιχείρησης και θα δημιουργήσουν τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς.

Ροδοπέταλα Ροζ

Τα συγκεκριμένα ροδοπέταλα διαθέτουν ένα έντονο και ταυτόχρονα λεπτό άρωμα λουλουδιών. Είναι κατάλληλα για μαγειρική, διακοσμητική και καλλυντική χρήση. Χρησιμοποιήστε τα  για να αρωματίσετε τρόφιμα και γλυκές δημιουργίες.

Ροδοπέταλα κόκκινα

Το εντυπωσιακό χρώμα αυτών των πετάλων δημιουργεί ένα οπτικά όμορφο αποτέλεσμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γαρνιτούρα σε κοκτέιλ και γλυκά, ακόμη και για στολισμό τραπεζιών & μπουφέδων. Προσθέστε τα μαζί με άλλα βότανα και δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά ροφήματα.

Πράσινο τσάι με ροδοπέταλα

Μία πινελιά άνοιξης κλεισμένη σε ένα ρόφημα! Το χαλαρωτικό άρωμα τριαντάφυλλου δημιουργεί μία σύνθεση σκούρων αποχρώσεων αποστάγματος πλούσια σε τεΐνη.  2-3 λεπτά εμποτισμού στο ζεστό νερό είναι ιδανικός χρόνος για να αναδυθεί το εξαιρετικά πλούσιο άρωμά του.

Άσπρο τσάι με ροδοπέταλα

Ένας αρωματικός συνδυασμός λευκού τσαγιού με ροδοπέταλα με τον οποίο θα δημιουργήσετε το πιο ευωδιαστό ice tea! Η κρύα διήθηση θα μας χαρίσει ένα ρόφημα ανάλαφρο, με φυσική γλυκύτητα, καθώς το τσάι δεν θα πικρίσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής. Είναι ιδανική μέθοδος για όσους προτιμούν ένα πιο ήπιο ρόφημα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές μας σε τσάι με ροδοπέταλα!

Μοιραστείτε το άρθρο