Πράσινο τσάι: Οι πιο γευστικές ποικιλίες

Blog

Πράσινο τσάι: Οι πιο γευστικές ποικιλίες

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού είναι πολλαπλά καθώς είναι πλούσιο σε κατεχίνες που προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες, πολυφαινόλες και μέταλλα. Η Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. – Olentia Tea διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες συλλογές σε πράσινο τσάι με σπάνια είδη και βοτανικούς συνδυασμούς.

Πράσινο Τσάι με Lemongrass

Ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού με το λεμονόχορτο δημιουργεί ένα εξαιρετικά αρωματικό ρόφημα ενώ οι τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες θα σας δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια για μια δημιουργική ημέρα.

Πράσινο Τσάι με Mango

Το πράσινο τσάι ταιριάζει ιδανικά με το φρουτένιο και εξωτικό άρωμα του μάνγκο. Ρόφημα που προσφέρει ένα εξαίσιο απόσταγμα με γλυκό άρωμα και απολαμβάνεται εξίσου απολαυστικά και κρύο και ζεστό.

Πράσινο Τσάι Matcha

Το matcha είναι η σκόνη που προέρχεται από την άλεση των φύλλων του φυτού camellia sinensis, περισσότερο γνωστού ως πράσινο τσάι, ένα είδος τσαγιού με σημαντικά οφέλη και αξιοσημείωτη αντιοξειδωτική δράση.

Πράσινο Τσάι Pu-Erh Βανίλια-Κεράσι

Ένα από τα πιο σπάνια είδη τσαγιού που διαθέτουμε στη συλλογή μας, το PuErh, συνδυάζεται μοναδικά με τη γεύση βανίλιας και κερασιού, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά γευστικό και ωφέλιμο ρόφημα.

Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά – Olentia Tea σε πράσινο τσάι.

Μοιραστείτε το άρθρο