Μπαχαρικά για κρέας: 2+1 προτάσεις

Blog

Μπαχαρικά για κρέας: 2+1 προτάσεις

Μπαχαρικά για κρέας: 2+1 προτάσεις

Τα μπαχαρικά προσδίδουν στο φαγητό καλύτερη γεύση και άρωμα, ενώ τονίζουν τις ιδιαιτερότητες τους και αναδεικνύουν την εμπειρία του κάθε πιάτου. Κάθε μπαχαρικό έχει την δική του μοναδική σύνθεση, με σκοπό να προσφέρει μία πλούσια γευστική εμπειρία. Ξεχωρίσαμε 3 γευστικούς τρόπους για να μαρινάρετε το κρέας σας από την Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. 

Μείγμα μπαχαρικών για Λουκάνικο.

Το μείγμα μπαχαρικών για λουκάνικο προσφέρει έντονη γεύση και άρωμα. Με μπαχαρικά όπως πάπρικα, μαύρο πιπέρι, γλυκό μπούκοβο, σουμάκ, σκόρδο, ποικιλία αρωματικών φυτών, προσδίδει μοναδικό χαρακτήρα στα λουκάνικα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Μείγμα μπαχαρικών Μπάρμπεκιου.

Αναδείξτε τα ψητά με μπαχαρικά για κρέας. Το μείγμα Μπάρμπεκιου είναι κατάλληλο για να ψήσετε το κρέας σας στη σχάρα και στο grill. Περιέχει σινάπι, δυόσμο, μαντζουράνα και ποικιλία αρωματικών φυτών. Νοστιμίζει, αρωματίζει και απογειώνει την γεύση με όποιον τρόπο και αν μαγειρευτεί.

Κόκκινη πάπρικα

Η καπνιστή πάπρικα αποτελεί το κατάλληλο μπαχαρικό για τα ψητά της Τσικνοπέμπτης. Ένα μπαχαρικό ιδανικό για να δώσετε γεύση, ένταση και ένα καπνιστό άρωμα και χρώμα στα φαγητά σας.

Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις μας για μπαχαρικά της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε.

Μοιραστείτε το άρθρο