Μείγματα αλατιού: 3+1 ιδιαίτεροι συνδυασμοί!

Blog

Μείγματα αλατιού: 3+1 ιδιαίτεροι συνδυασμοί!

Μείγματα αλατιού: 3+1 ιδιαίτεροι συνδυασμοί!

Η Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. σας προσφέρει μια ασύγκριτη γκάμα από μείγματα αλατιού, ιδανικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
Συνεργαστείτε μαζί μας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πιο ενημερωμένο κατάλογο χονδρικής.

ΒΒQ Αλάτι
Το BBQ αλάτι της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου και προσθέτει μια πλούσια, καπνιστή διάσταση στα ψητά κρέατα καθώς και λαχανικά.

Λεμόνι Αλάτι Πυραμίδες
Το λεμόνι αλάτι πυραμίδες είναι ένα εξαιρετικό μείγμα αλατιού που ξεχωρίζει για την όξινη επίγευσή του χάρη στην προσθήκη λεμονιού. Οι κρύσταλλοι σε σχήμα πυραμίδας προσφέρουν μια τραγανή υφή που αναβαθμίζει κάθε πιάτο. Ιδανικό για το τελικό σερβίρισμα, αυτό το αλάτι προσθέτει όχι μόνο γεύση αλλά και μια ιδιαίτερη αισθητική σε γαστρονομικές δημιουργίες.

Αλάτι Καλαχάρι Χονδρό
Το χονδρό αλάτι Καλαχάρι πρόκειται για ένα σπάνιο θαλασσινό αλάτι που προέρχεται από την υπόγεια λίμνη στην έρημο Καλαχάρι. Είναι απόλυτα αγνό, ανεπεξέργαστο και ταυτόχρονα πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

Μπλε αλάτι Περσίας
Ένα από τα πιο σπάνια αλάτια στον κόσμο είναι το μπλε αλάτι Περσίας. Προερχόμενο από τα ορυκτά κοιτάσματα του Βόρειου Ιράν, αυτό το εξαιρετικό αλάτι προσθέτει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο. Χρησιμοποιείται όχι μόνο για σερβίρισμα εκλεκτών gourmet πιάτων, αλλά και στην παρασκευή κοκτέιλ.

Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή μας από μείγματα αλατιού εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο