2+1 Ιδιαίτερες συνταγές με γλυκό μπούκοβο

Blog

2+1 Ιδιαίτερες συνταγές με γλυκό μπούκοβο

Το γλυκό μπούκοβο είναι ένα εξαιρετικό καρύκευμα που προσθέτει μια ήπια καυτερή γλυκύτητα σε διάφορα πιάτα. Ας δούμε τρεις ιδιαίτερους τρόπους να το χρησιμοποιήσουμε. 

Σοκολατένια Μους με γλυκό μπούκοβο:
Προσθέστε μια πρέζα γλυκό μπούκοβο σε ένα κλασικό μους σοκολάτας για να αναδείξετε  τη γεύση της μαύρης σοκολάτας με μια διακριτική πικάντικη νότα. Συνδυάστε το με ξύσμα πορτοκαλιού για ακόμη πιο σύνθετη γεύση. 


Μαρμελάδα Σύκου με γλυκό μπούκοβο:
Φτιάξτε μια σπιτική μαρμελάδα σύκου προσθέτοντας γλυκό μπούκοβο στο τέλος του μαγειρέματος. Η ελαφρώς καυτερή νότα θα δώσει μια ιδιαίτερη ένταση που ταιριάζει υπέροχα με τυριά όπως το μπρι ή το κατσικίσιο τυρί.

Καραμελωμένα Φουντούκια με Γλυκό Μπούκοβο
Ανακατέψτε φουντούκια με μέλι, λίγο βούτυρο και γλυκό μπούκοβο και ψήστε τα μέχρι να καραμελώσουν. Αυτή η τραγανή λιχουδιά μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες, να συνοδεύσει παγωτό ή να καταναλωθεί ως σνακ.

Μοιραστείτε το άρθρο