Το θαυματουργό ελληνικό τσάι βουνού

Blog

Το θαυματουργό ελληνικό τσάι βουνού

Το θαυματουργό ελληνικό τσάι βουνού

Το ελληνικό τσάι βουνού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και κοινώς χρησιμοποιούμενα ελληνικά βότανα από την αρχαιότητα. Ευδοκιμεί στην περιοχή της Μεσογείου. Αποτελεί μια απολαυστική πρόταση που προσφέρει παράλληλα ενέργεια και ευεξία! Ανακαλύψτε τις προτάσεις για ελληνικό τσάι βουνού από την Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε.

Τσάι Βουνού Θυμάρι – Φασκόμηλο – Χαμομήλι

Ο συνδυασμός τριών ευεργετικών βοτάνων μέσα σε ένα τσάι! Το τσάι βουνού με θυμάρι, φασκόμηλο και χαμομήλι, αποτελεί τον πιο γνωστό και σίγουρο συνδυασμό για ένα υγιές και γρήγορο ρόφημα.

Τσάι Βουνού Θυμάρι – Φασκόμηλο

Ένα τσάι με αρωματικό θυμάρι και φασκόμηλο. Είναι ένα ανακουφιστικό ρόφημα που βοηθά στην χαλάρωση. Οι τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του θα σας δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε για να συνεχίσετε τη μέρα σας.

Τσάι Βουνού Θυμάρι

Το ρόφημα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία! Το θυμάρι είναι ευρέως γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Καταπραΰνει τα φουσκώματα, ενώ βοηθάει στην καταπολέμηση της ατονίας και του άγχους. Ένα τσάι που πρέπει να εντάξετε στην επιχείρησή σας.

Τσάι Βουνού Φασκόμηλο – Χαμομήλι –Δίκταμο – Μολόχα  

Ένα μείγμα με άνθη από αρωματικό ελληνικό τσάι βουνού, φασκόμηλο, χαμομήλι, δίκταμο και μολόχα. Βοηθάει στη δυσπεψία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου και καταπολεμά το άγχος.


Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις μας για ελληνικό τσάι βουνού από την Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε

Μοιραστείτε το άρθρο