Τα κορυφαία είδη πιπεριού

Blog

Τα κορυφαία είδη πιπεριού

Τα κορυφαία είδη πιπεριού

Τα μπαχαρικά αποτελούν πολύτιμη προσθήκη στον κόσμο της μαγειρικής εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το πιπέρι είναι το πιο γνωστό μπαχαρικό παγκοσμίως και το πιο διαδεδομένο σε χρήση. Σας παρουσιάζουμε 5 είδη πιπεριού που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή μπαχαρικών της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε.

Πιπέρι Πράσινο
Η πικάντικη και φρέσκια γεύση των πράσινων πιπερόκοκκων θα χαρίσει μία ήπια πικάντικη γεύση σε σάλτσες και λευκό κρέας.

Λεμονοπίπερο
Φρεσκοαλεσμένο πιπέρι, λεμόνι και ποικιλία αρωματικών φυτών δημιουργούν ένα μείγμα ιδανικό για ψητά και πατάτες φούρνου.

Πιπέρι Άσπρο
Το ολόκληρο άσπρο πιπέρι θα χαρίσει έντονη και καυτερή γεύση στα πιάτα σας. Αλέστε το σε μύλο μπαχαρικών ή προσθέστε το ολόκληρο σε ζωμούς, και αφαιρέστε στο τέλος του μαγειρέματος.

Σκορδοπίπερο
Η λεπτοτριμμένη σκόνη από σκόρδο και μαύρο πιπέρι χαρίζει ένα εξαιρετικά αρωματικό αποτέλεσμα σε όλες τις συνταγές.

Πορτοκαλοπίπερο
Μαύρο πιπέρι και αποξηραμένο πορτοκάλι στον πιο ευφάνταστο συνδυασμό για να ταιριάξετε με ψητό κρέας.

Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις μας σε πιπέρια και μπαχαρικά.

Μοιραστείτε το άρθρο