Δημητριακά-Superfoods: Η Υγιεινή Επιλογή για Κάθε Ημέρα

Blog

Δημητριακά-Superfoods: Η Υγιεινή Επιλογή για Κάθε Ημέρα

Δημητριακά-Superfoods: Η Υγιεινή Επιλογή για Κάθε Ημέρα

Η Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. σας προσφέρει μια ασυναγώνιστη ποικιλία δημητριακών, κατάλληλα προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Συνεργαστείτε μαζί μας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πιο ενημερωμένο κατάλογο χονδρικής.

Σπόροι Chia
Οι σπόροι chia είναι μια εξαιρετικά θρεπτική τροφή, γνωστή για τις πολλές ευεργετικές της ιδιότητες. Μπορούν να προστεθούν σε διάφορα πιάτα όπως γιαούρτι, smoothies, σαλάτες και αρτοσκευάσματα.

Νιφάδες Βρώμης
Πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, οι νιφάδες βρώμης μπορούν να καταναλωθούν με πολλούς τρόπους: ως βάση για porridge, σε smoothies, σε αρτοσκευάσματα ή ακόμα και ως συστατικό σε αλμυρές συνταγές.

Πίτουρο Βρώμης
Το πίτουρο βρώμης είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό συστατικό, που προέρχεται από το εξωτερικό στρώμα του κόκκου της βρώμης και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και σημαντικά μέταλλα όπως σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Μπορεί να προστεθεί εύκολα σε γιαούρτι, smoothies, αρτοσκευάσματα, ακόμα και σε αλμυρά πιάτα, όπως και οι νιφάδες βρώμης.

Κινόα Σπόροι 
Οι σπόροι κινόα είναι ένα εξαιρετικό superfood, πλούσιο σε πρωτεΐνες και κατάλληλη για άτομα με κοιλιοκάκη ή ευαισθησία στη γλουτένη. Οι σπόροι κινόα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα πιάτα, από σαλάτες και σούπες μέχρι συνοδευτικά και κυρίως πιάτα.

Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή μας από δημητριακά εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο