Μαγειρεύουμε με φλούδα κρεμμυδιού!
Το αποξηραμένο κρεμμύδι σε φλούδα είναι ένα πολύ χρήσιμο συστατικό στην κουζίνα, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε διάφορα πιάτα.
Ας δούμε μερικές συνταγές!
Σούπες και βραστά:
Προσθέστε αποξηραμένο κρεμμύδι σε φλούδα απευθείας σε σούπες, ζωμούς ή βραστά πιάτα. Τα flakes απορροφούν υγρασία και μαλακώνουν, δίνοντας την ίδια γεύση όπως το φρέσκο κρεμμύδι.
Ψητά ή τσιγαριστά λαχανικά:
Πασπαλίστε flakes αποξηραμένου κρεμμυδιού πάνω από λαχανικά πριν τα ψήσετε. Προσφέρουν έξτρα άρωμα και τραγανότητα όταν ψηθούν.
Αυγά και Ομελέτες:
Ανακάτεψε αποξηραμένο κρεμμύδι σε φλούδα μέσα σε μίγμα για αυγά ή ομελέτες και φτιάξτε το πιο γευστικό brunch!
Ψημένα Πιάτα (Casserole):
Πρόσθεσε το στις στρώσεις κατσαρόλας, μαζί με άλλα λαχανικά ή κρέατα και κερδίστε μαγειρικό χρόνο. Όταν μαγειρεύονται σε υγρό περιβάλλον, τα flakes κρεμμυδιού μαλακώνουν και ενσωματώνονται στο φαγητό.