Αποξηραμένα λαχανικά: 3+1 προτάσεις

Blog

Αποξηραμένα λαχανικά: 3+1 προτάσεις

Αποξηραμένα λαχανικά: 3+1 προτάσεις

Γνωρίστε την πλούσια συλλογή της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. σε αποξηραμένα λαχανικά για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Συνεργαστείτε μαζί μας και αποκτήστε πρόσβαση στον πλέον ενημερωμένο κατάλογο χονδρικής.

Καρότο Νιφάδες
Το αποξηραμένο καρότο τονώνει τη γεύση του φαγητού και μπορεί να προστεθεί σε σούπες, σαλάτες, όσπρια, λαδερά, κρεατικά, πουλερικά. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη A και C.

Ντομάτα Νιφάδες
Πλούσια σε  βιταμίνη A, B, C, λυκοπένιο και αντιοξειδωτικά, η αποξηραμένη ντομάτα είναι βασικό συστατικό πολλών πιάτων. Είναι η ιδανική επιλογή για σάλτσα πίτσας, σάλτσα ζυμαρικών ή οποιοδήποτε μαγείρεμα που θα απαιτούσε πάστα ή χυμό ντομάτας.

Κρεμμύδι Σκόνη
Το αποξηραμένο κρεμμύδι σε σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του φρέσκου και αποτελεί τη βάση πολλών συνταγών μαγειρικής. Χαρίζει έντονο άρωμα και γεύση, καθώς επίσης διαθέτει αντιμικροβιακές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Σκόρδο Σκόνη
Το αποξηραμένο σκόρδο συμβάλλει στη μείωση του σακχάρου, αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις και βοηθά στην καταπολέμηση λοιμώξεων. Αποτελεί μία εύκολη και γρήγορη λύση για το μαγείρεμα και ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πιάτα.

Μοιραστείτε το άρθρο