Αποξηραμένα Λαχανικά | Οι πιο γευστικές προτάσεις

Blog

Αποξηραμένα Λαχανικά | Οι πιο γευστικές προτάσεις

Η πλούσια συλλογή σε αποξηραμένα λαχανικά της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. – Olentia Tea δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να διαθέτουν μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων στους συνεργάτες τους. Τα αποξηραμένα λαχανικά ενισχύουν τις συνταγές με την έντονη και μεστή τους γεύση ενώ είναι η ιδανική προσθήκη και για τις σούπες.

ΠΑΝΤΖΑΡΙ

Η σκόνη παντζαριού, φτιαγμένη από 100% αποξηραμένο παντζάρι, προσφέρει ένα έντονο κόκκινο χρώμα σε κάθε συνταγή σας, χαρίζοντας της μία μοναδική απόχρωση. Η ιδιαίτερα γλυκιά γεύση την κάνει ένα εξαιρετικό φυσικό γλυκαντικό.

ΣΚΟΡΔΟ

Οι αφυδατωμένες νιφάδες σκόρδου μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα είδη τροφίμων. Καθώς μαγειρεύονται, απελευθερώνουν το άρωμα και τη γεύση τους.

ΤΟΜΑΤΑ

Η τομάτα σε νιφάδες χάρη στη διαδικασία αποξήρανσης αποκτά μία ξεχωριστή γεύση και σπιρτάδα που αναβαθμίζει γευστικά τις δημιουργίες σας.

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΣΙΛΛΥ

Οι φλογερές πιπεριές τσίλλυ θα απογειώσουν κάθε γαστρονομική δημιουργία ενώ η αποξηραμένη τους υφή προσδίδει μία μοναδική ποιότητα γεύσης.

Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά – Olentia Tea σε αποξηραμένα λαχανικά.

Μοιραστείτε το άρθρο