Μείγματα Μπαχαρικών για κρέατα
Ένα εξαιρετικής ποιότητας κρέας χρειάζεται λίγα και απλά συστατικά για να αναδειχθεί. Στην Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε. έχουμε δημιουργήσει για κάθε κρέας ένα ξεχωριστό μείγμα που θα αναδείξει την ιδιαίτερη γεύση του, χωρίς καμία επιβάρυνση με πρόσθετα χημικά.
Το κοντοσούβλι βασίζει τη νοστιμιά του στα μπαχαρικά που συνιστούν τη μαρινάδα του. Το γλυκό μπούκοβο και οι πιπεριές το κάνουν ελαφρώς πικάντικο, ενώ το αποξηραμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και η πιπερόριζα του χαρίζουν το άρωμα που χρειάζεται.
Αυτή η μίξη μεσογειακών μυρωδικών με φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά δημιουργεί τη βάση για τον πιο γευστικό σπιτικό γύρο.
Με τα σωστά μπαχαρικά και κιμά καλής ποιότητας, τα μπιφτέκια γίνονται μοναδικά νόστιμα και ζουμερά. Μπούκοβο, κόλιανδρος, σουμάκ και σκόρδο θέτουν τις βάσεις για το πιο λαχταριστό ψήσιμο.
Ετοιμάστε μοσχάρι με ένα μείγμα που περιέχει κρεμμύδι, μπαχάρι, σουμάκ, πιπερόριζα, ντομάτα και γαρύφαλλο και αγγίξτε όλη την παλέτα των γευστικών στοιχείων.
Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις για μείγματα μπαχαρικών της Αλεξόπουλος Μπαχαρικά Α.Ε.