Τα μπαχαρικά ή καρυκεύματα αποσκοπούν να δώσουν γεύση, άρωμα ή και χρώμα στο φαγητό. Πολλές φορές είναι μαύρο πιπέρι, ρίγανη, αφυδατώμενο σκόρδο και άλλα. Τροφές που δέχονται καρύκευση είναι όλα τα κρέατα, αλλά και λαχανικά, σάλτσες και διάφορα σνακς και αρτοσκευάσματα. Κάθε εθνική κουζίνα έχει τα χαρακτηριστικά της καρυκεύματα. Συγκριμένα φαγητά γίνονται γνώριμα κυρίως από το καρύκευμά τους.
Σχετικά προϊόντα
-
-
-
Λεμονάκι ολόκληρο
Ολόκληρο μπαλάκι αποξηραμένου λεμονιού, βασικό συστατικό της Ιρανικής κουζίνας, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή για να διακοσμήσετε ή για να αρωματίσετε κατά το μαγείρεμα ρύζι, ζωμούς, σούπες, ακόμη…
ΕπιλογήΔείτε το προϊόν -
-
-
-
Ροδοπέταλα βρώσιμα
Ροδοπέταλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς. Προέρχονται από τα γνωστά σε όλους τριαντάφυλλα που μπορεί κανείς να βρει σε τεράστια ποικιλία ειδών ανά τον κόσμο. Διακρίνονται για…
ΕπιλογήΔείτε το προϊόν