Τα μπαχαρικά ή καρυκεύματα αποσκοπούν να δώσουν γεύση, άρωμα ή και χρώμα στο φαγητό. Πολλές φορές είναι μαύρο πιπέρι, ρίγανη, αφυδατώμενο σκόρδο και άλλα. Τροφές που δέχονται καρύκευση είναι όλα τα κρέατα, αλλά και λαχανικά, σάλτσες και διάφορα σνακς και αρτοσκευάσματα. Κάθε εθνική κουζίνα έχει τα χαρακτηριστικά της καρυκεύματα. Συγκριμένα φαγητά γίνονται γνώριμα κυρίως από το καρύκευμά τους.
Ροδοπέταλα βρώσιμα
Ροδοπέταλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς. Προέρχονται από τα γνωστά σε όλους τριαντάφυλλα που μπορεί κανείς να βρει σε τεράστια ποικιλία ειδών ανά τον κόσμο. Διακρίνονται για το έντονο άρωμά τους, ενώ είναι κατάλληλα για μαγειρική (φαγητό, τσάι κλπ) αλλά και για τη δημιουργία καλλυντικών.
- Χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Συσκευασία | Κουτάκι, Σακουλάκι |
---|