Τα μπαχαρικά ή καρυκεύματα αποσκοπούν να δώσουν γεύση, άρωμα ή και χρώμα στο φαγητό. Πολλές φορές είναι μαύρο πιπέρι, ρίγανη, αφυδατώμενο σκόρδο και άλλα. Τροφές που δέχονται καρύκευση είναι όλα τα κρέατα, αλλά και λαχανικά, σάλτσες και διάφορα σνακς και αρτοσκευάσματα. Κάθε εθνική κουζίνα έχει τα χαρακτηριστικά της καρυκεύματα. Συγκριμένα φαγητά γίνονται γνώριμα κυρίως από το καρύκευμά τους.
Σχετικά προϊόντα
-
-
Mao feng, Λευκό τσάι
To τσάι Mao Feng είναι μια από τις πιο διάσημες ποικιλίες τσαγιού της Κίνας. Καλλιεργείται στα βουνά γύρω από την περιοχή Hangzhou, μια περιοχή γνωστή για τα εξαιρετικά τσάγια,…
ΕπιλογήΔείτε το προϊόν -
Πορτοκάλι-Υβίσκος-Περιβλήματα Κυνορου, Άσπρο Τσάι
Πορτοκάλι-Υβίσκος-Περιβλήματα Κυνορου, Άσπρο Τσάι…
ΕπιλογήΔείτε το προϊόν -
-
-
-
-
-
-